Se etter en jobb

Tide å se etter en jobb?


Begynner å se etter en jobb er ofte et stort skritt i livet, og det er derfor vi her på Karrierejobb ønsker å hjelpe deg med å finne drømmejobben. Imidlertid er det jobbsøking om så mye mer enn bare å gjelde. Slik at du kan finne nøyaktig hvor den drømmejobben du leter etter, må du overbevise arbeidsgiver om at du bare kan bidra med det de krever.


Helt klart den beste måten å få tilgang til mange jobbintervjuer er å skrive en god CV og søknadsbrev.
Verktøy

Hva er virkelig i en god søknad?


Din søknad bestående av CV og en brev.Dessa er de dokumentene du trenger når du søker på en jobb, og det er nå viktigere at disse verktøyene er av høy klasse når mottakeren er ofte en e-post. Normalt leser arbeidsgiver eller rekrutterer din søknad i ca 25 sekunder før han / hun bestemmer om du er interessant for arbeidet og skal innkalles til intervju. Så den tiden du har til å gjøre et godt inntrykk er begrenset. I 25 sekunder lese de normalt ikke lenger enn en halv A4-side.

Et program består vanligvis av en CV og et følgebrev, men du kan også koble til andre dokumenter (diplomer, eksamensbevis eller arbeidsprøver) hvis krevde. Nøkkelen er at du tilpasse hele programmet til jobben du søker på, og bare sender informasjon som er relevant for tjenesten.
Prøver alltid å komme i kontakt med personen som har ansvaret for den jobben du er ute etter - dels for å løse dine handlinger til en navngitt person, og for mer detaljert informasjon om oppgavene.

 

Hva er en CV?


CV betyr Curriculum Vitae, som er latin for "livsløp". CV er skreddersydd for jobben sammendrag av hele bakgrunnen, profil og yrkeserfaring maks to sider. En enklere versjon av en CV er en CV som vanligvis bare tar opp jobber og trening, og når. Du kan krydre opp din CV med å skrive på bunnen, tre ting som markerer deg som person for å få en ekstra vri og skille deg fra mengden.