"Forbedre kvaliteten på søknadene, og også i mindre tid"

Karriere Jobs er en av de ledende jobb områder til ledere, fagfolk og akademiske tjenester. Vi tilbyr våre kandidater landets raskeste og enkleste service for jobbsøking. Funksjoner som forenklet CV administrasjon, IP ledelse og "smart søk" har vist seg å gi våre kunder flere og bedre søknader på kortere tid.


Annonser i både nisje og bredde

Karriere Jobs begynte som en jobb område eksklusivt for ledere og spesialister, men i løpet av de siste årene har blitt større og nå alle jobber uten tilknytning til karrieren av nettstedet.

Vårt fokus er på de som søker jobb.Vi har nå Sveriges mest brukervennlige jobbsite, noe som gjør søk etter en ny jobb veldig enkelt og gir oss mulighet til i fellesskap oppnå resultater raskere og mer effektiv enn den tradisjonelle arbeidsplassen. Vi har også en konstant strøm av spennende jobber i Karriarjobb.se, akkurat nå har vi over 1000 ledige stillinger!

Du kan abonnere på de ledige stillingene og få dem sendt til deg en gang om dagen eller en gang i uken. I tillegg kan du også opprette en konto hos oss, noe som betyr at din favoritt-tjenester sparer oss neste gang du besøker Karriarjobb.se! Smart er det ikke?!

Vi ønsker deg lykke til med jobbsøking, og håper du liker våre tjenester og til deg som rekrutterer, takk igjen for din valgte Karriarjobb.se som ditt førstevalg i rekruttering din.

/ Karriarjobb.no


Støpsel

Ønsker å komme i kontakt med Karriarjobb.se?

Telefon nr: +46-8-650 69 20
Fax No: +46-8-653 03 70
Mail: jobb@jobbdirekt.se
Adresse: Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma.