Personvern – Karrierejobb.no

Karrierejobb.no vil behandle dine personlige data i samsvar med den svenske personopplysningsloven (1998:204) og denne personvernerklæringen. Karrierejobb.no er en databehandler i samsvar med det som er angitt i Privacy Act.

Karrierejobb.no har utviklet disse retningslinjene for personvern for å demonstrere vår forpliktelse til å beskytte informasjon om deg selv at du gir oss. Politikken gjelder bare for informasjon innhentet gjennom Karrierejobb.nos nettside - Karrierejobb.no (inkludert andre domener som peker til samme nettsted) ("Nettstedet"). Policy gjelder ikke noen annen informasjon eller nettsteder.

Vi ber deg om å lese retningslinjene for personvern regelmessig fordi det kan bli oppdatert. Hver gang du besøker nettstedet eller gi Karrierejobb.no med informasjon, samtykker du til reglene som er beskrevet i vilkårene for bruk så vel som i retningslinjene for personvern på den tiden. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at Karrierejobb.no bruke informasjonen du gir, gjør det tilgjengelig, og overfører den til nåværende arbeidsgiver, annonsører og partnere til å Karrierejobb.nos ellers. Du samtykker også i å motta e-post som beskrevet nedenfor.

Personlig informasjon

For å administrere området effektivt, og gi brukerne informasjon om interessante jobber og tjenester, samle Karrierejobb.no samle inn personlig informasjon, inkludert kontaktinformasjon (som din e-mail adresser og telefonnumre), fra sine brukere som registrering, oppdatering eller justering av din brukerkonto. Som brukere av nettstedet lar deg Karrierejobb.no bruker dine personlige opplysninger til å kontakte deg og gi informasjon (for eksempel informasjon om egnede arbeidsplasser og tjenester) og la meldingene som gjelder din bruk av nettstedet. Ved å akseptere disse retningslinjene uttrykkelig samtykker du i å motta slike meldinger. Hvis du ikke ønsker å motta slike meldinger, kan du nekte flere meldinger ved å følge instruksjonene på hvordan du skal melde deg ut meldinger. Slike instrukser er inkludert i hver melding vi sender.

Som bruker bestemmer du hvilken kontaktinformasjon du ønsker å se i forbindelse med publisering jobbsøknad eller lignende på nettstedet. Brukere som er du klar over at når du frivillig vise eller overføre personlige opplysninger (som e-postadresse eller CV), kan denne informasjonen bli lagret og brukt av tredjeparter som arbeidsgivere til hvem slike opplysninger er utlevert. Dette kan føre til uønskede meldinger som Karrierejobb.no ikke ansvarlig. Du kan også ha havnet på dette nettstedet ved å klikke på en link fra en av Karrierejobb.nos Partners. I så fall bør du være klar over at Karrierejobb.no har rett til å dele denne informasjonen med partnere, og at disse selskapene kan bruke informasjon i samsvar med sin personvernpolicy istedenfor Karrierejobb.nos Privacy Policy.

Karrierejobb.no kan oppgi personlig informasjon som vi samler inn til tredjeparter i forbindelse med en overføring av Karrierejobb.no. I tilfeller der du velger brukeren å søke en jobb nettsted uten å gjøre dette via ditt brukernavn (for eksempel gjennom nettstedet for å sende søknaden direkte til arbeidsgiveren) vil Karrierejobb.no, i form av bistand til Karrierejobb.nos Kunder å håndtere den personlige informasjonen du velger å knytte til søknaden din. Karrierejobb.no inviterer derfor deg som bruker for å finne ut akkurat hva personvernet at hver av Karrierejobb.nos Kunder fra tid til annen søker.

Karrierejobb.no etterspørsel aldri sensitive personlige opplysninger. I tilfelle bruker frivillig oppgir personlig informasjon som avslører rase, etnisk opprinnelse, politiske oppfatninger, religiøs eller filosofisk overbevisning eller medlemskap i fagforening ikke bruke det på eget initiativ, vil i risikoen for Karrierejobb.no godbit som informasjon og samtykker du dermed til slik behandling.

Hvis du har noen spørsmål angående Karrierejobb.nos behandlingen av din personlige informasjon, vennligst kontakt Karrierejobb.no på info@Karrierejobb.no. Du kan også kontakte denne e-postadressen hvis du finner feil i dine personlige opplysninger. Karrierejobb.no vil deretter søke å korrigere, blokkere og / eller slette uriktige personopplysninger og korrigere feil behandling av personopplysninger.

Stockholm 1 juni 2013

Career Group Sverige AB / Jobbdirekt.se / Karrierejobb.no

Gustavslundsvägen 143

167 51 Bromma