For rekrutterere

Karrierejobb.no har en sterk lokal tilstedeværelse, mens vi nå landsdekkende. Vi er en av de ledende jobbportaler med fokus på ledere, spesialister og akademikere. Vi har nå eid av Career gruppen Sverige AB, som har flere ledende jobbsider, inkludert Jobbdirekt.se.

Vi målretter både store og små bedrifter som finner stor bruk i våre ulike rekruttere tjenester. Hos oss er det raskere å lete etter jobber, noe som betyr at du som arbeidsgiver vil forhåpentligvis få flere søknader på kortere tid gjennom Karriarjobb.se!

Vårt mål er å være den åpenbare rekruttering kanal for svenske og nordiske selskaper i form av jobb reklame.

Karrierejobb.no's nye ledelsen har jobbet i bransjen siden 2000 og har over 20 års felles arbeid, noe som betyr at vi har best kjennskap til markedet i landet og vet hva det tar å gjøre våre kunder fornøyde og stadig skape nye og spennende jobber for alle våre besøkende.

Flere programmer på kortere tid

Vi tilbyr våre kandidater landets raskeste og enkleste service for jobbsøking. Funksjoner som forenklet CV administrasjon, IP ledelse og "smart søk" har vist seg å gi våre kunder flere programmer på kortere tid.

Annonsere bred eller nisje

Karrierejobb.no er et bredt jobb område hvor annonsene nå mange mennesker i ulike kategorier over hele landet. Ved IP management, kan våre kunder velge å bare vise sine annonser i de omkringliggende regionen, og vår nisje partner nettsteder (se nedenfor) gjør det mulig å kun vises for en valgt målgruppe.